Hugo Girls DS2 – HV Blokker DS1

Datum: 17-09-2017

Na het vrije weekend mochten we vandaag naar Heerhugowaard- Noord voor de wedstrijd tegen Hugo-Girls DS 2. Voordat wij mochten aantreden nog de wedstrijd gezien van Voorzitter Meinte(Tonegido) en met scheidsrechter Csilla. Toch een hoog Blokker-aandeel op het veld van Hugo-Girls. Zonder Emese, Kimberly en Gerie maar met Suzanne en Lidija en Emma en Marit (nieuwe leden) begonnen wij aan deze wedstrijd. Vanaf het begin namen de Blokker-dames het initiatief wat al snel een 0-3 voorsprong opleverde. Ik ben nog steeds aan het nadenken waarom het daarna niet lukte om de score verder op te voeren. Was het het weer(lichte regen) en de daarbi9j behorende angst dat men zou uitglijden op het toch wel gladde veld. In elk geval stond er met de rust een 2-4 voorsprong voor HV Blokker. In de tweede helft wisten de dames de draad weer op te pakken en was de score verder uitgebouwd naar 4-11. Met nog een kwartier op de klok krijg ik dan het gevoel dat we dit niet meer weg gaan geven. Ook deze keer werd deze gedachte bijna nog d waarheid ook. Gelukkig hielden de dames het hoofd koel en wisten ze met het nodige kunst en vliegwerk het toch vol te houden. En dus zijn de eerste 2 punten na een 10-12 overwinning binnen. Lidija en Suzanne bedankt voor het meespelen. Emma en Marit ( allebei gescoord) welkom bij HV Blokker.