Geel-Zwart DS1 – HV Blokker DS1

Datum: 03-09-2017

De eerste wedstrijd van het nieuwe handbalseizoen bracht de dames van HV Blokker naar t Zand om daar tegen de plaatselijke Geel-Zwart te spelen. Vorig seizoen werd er ook tegen deze dames gehandbald en werd 1x verloren en 1x gewonnen. De teams waren dus aan elkaar gewaagd. En dat was ook in de eerste helft te merken. Dan het ene team op voorsprong en dan het andere team weer. Bij de rust was het volgens de beide coaches 10-10. Echter de scheidsrechter dacht daar anders over. HV Blokker bleek met 9-10 voor te staan. In de eerste helft veel goede dingen gezien en mooie aanvallen. In de pauze dit ook aangegeven en gezegd dat er geprobeerd moest worden om dit vol te houden.

In de tweede helft het zelfde beeld. Beide teams hadden problemen om het net te vinden. Of beide keepers stonden prima hun doel te verdedigen. In de laatste 15 minuten had HV Blokker nog de voorsprong van 2 doelpunten 14-16. Dat konden de dames helaas niet volhouden. Geel-Zwart wist door verkeerde keuzes van de Blokker-dames nog 5x te scoren en dus uiteindelijk de wedstrijd met 19-16 te winnen. Geen goede start maar we weten waar aan gewerkt moet worden.