Overlijdensbericht Laszlo Jonas

Wij willen jullie als vereniging op de hoogte stellen van een zeer groot gemis, namelijk:

Op maandag 27-11-2017 rond 23.00 uur heeft László Jonás, speler van de heren senioren 1 het leven verlaten. László Jonás is 36 jaar geworden en zal altijd in onze gedachten blijven.

Onze steun gaat uit naar familie, vrienden en kennissen van László Jonás tijdens deze moeilijke periode.

Daarbij heeft het bestuur in navolging op het verschrikkelijke nieuws het volgende beslist:

Alle seniorenteams spelen deze week met rouwbanden en 1 minuut stilte voor het begin van de wedstrijd ter nagedachtenis van László. De heren wedstrijd is komen te vervallen.

Verdere informatie omtrent de herdenking volgt.

Het bestuur wenst jullie heel veel sterkte met het verwerken van dit bericht.

Bijgaand vinden jullie een foto van László Jonás zoals hij was en hoe hij altijd herinnerd zal worden!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van HVBlokker