Lid worden bij HV Blokker

Wat houdt het lidmaatschap bij HV Blokker in?

Het lidmaatschap bij HV Blokker houdt in dat u lid wordt van de mooiste handbalvereniging van Blokker. Bij HV Blokker staat gezelligheid, sportiviteit en sfeer voorop.

Als lid van HV Blokker dient u plezier te maken en vooral te genieten van de prachtige handbalsport. Dit kan voor alle leeftijden, of u nou 7 – of 50 jaar bent, er is voor u altijd een mooie kans binnen onze vereniging. Wij zijn mede omdat wij geen grote vereniging zijn heel erg knus en wij hopen deze sfeer ook uit te kunnen dragen en dat u zich daar ook fijn bij voelt.

Wij hopen dat u dezelfde beleving bij onze vereniging kunt krijgen als al onze leden.

Wilt u graag een training bijwonen, dan kan dat natuurlijk ook!

Wij bieden u dan 3 vrijblijvende proeftrainingen aan om te kijken of  het u bevalt bij onze vereniging. Wij hopen u graag te mogen ontvangen op één van onze trainingen.

Interesse in handbal of wilt u meer informatie, mail ons dan!