Sponsoren

Welkom op de sponsorpagina van handbalvereniging HV Blokker. HV Blokker is een vereniging met een prachtige historie en sponsorbijdragen zijn van groot belang voor onze vereniging. Op onze vereniging hebben wij verschillende sponsormogelijkheden. Met de bijdrage van de sponsoren zorgen wij er als vereniging voor dat er leuke activiteiten voor alle leeftijden georganiseerd kunnen worden.

Sponsorpakketten

Club van 50 sponsor

• Naamsvermelding voor uw bedrijf of uw naam als particulier op onze “club van 50 wand” (zie foto rechts);
  • De bijdrage aan de vereniging voor het club van 50 sponsor contract bedraagt jaarlijks 50 euro.
  • Contract is jaarlijks opzegbaar.

Website sponsor

• Vermelding van uw logo of naam op de hoofdpagina van HV Blokker website;
  • De bijdrage aan de vereniging voor het website sponsor contract bedraagt jaarlijks 50 euro.
  • Contract is jaarlijks opzegbaar.

Bordsponsor

• Één bord met uw naam of bedrijfslogo langs het handbalveld van HV Blokker;
  • Éénmalige aanschafkosten van het bord + bedrukking á 110 euro;
  • De bijdrage aan de vereniging voor het bordsponsor contract bedraagt jaarlijks 100 euro.
  • Minimale contractduur is 3 jaar.

All-in sponsor

• Één bord met uw naam of bedrijfslogo langs het handbalveld van HV Blokker;
  • Éénmalige aanschafkosten van het bord + bedrukking á 110 euro;
  • Vermelding van uw logo of naam op de hoofdpagina van HV Blokker website;
  • De bijdrage aan de vereniging voor het All-in contract bedraagt jaarlijks 150 euro.
  • Minimale contractduur is 3 jaar.

Interesse om sponsor te worden, mail ons dan!